Om företaget

ett fristående och oberoende skaderegleringsalternativ för försäkringsbolag och skadedrabbade

Frontera AB är ett skaderegleringsföretag på västkusten med bas på Orust. Huvudinriktningen är besiktning, värdering och handläggning av egendomsskador inom bygg och fastighet. Vår affärsidé är att vara en trygg tillgång och resurs för såväl försäkringsbolag som skadedrabbade.

 

All skadereglering sker av skadereglerare som har IFUs utbildning och mångårig yrkeserfarenhet från försäkringsbolag. Vi har tillgång till specifik kompetens inom området bygg, fastighet, byggnadsvård samt energideklaration.

 

I vårt arbetssätt strävar vi efter att snabbt ta fram enkla och individanpassade lösningar. Genom att utnyttja modern teknik i kombination med ett brett kontaknät och liten egen organisation, tillhandahåller vi på ett betryggande sätt en god service och hjälp till konkurrenskraftiga priser.

 

Sven-Olof Abrahamsson, ansvarig utförare, har många års erfarenhet i försäkringsbranschen och är även medlem I SFOS, Svenska föreningen för oberoende skadeexperter. Medlemskapet ställer krav på kompetens, opartiskhet, sekretess och ansvar. Genom SFOS har Sven-Olof också godkänts av FUEDI-NLAE ( National Loss Adjusting Expert). FUEDI representerar branschen gentemot EU.

 

 

 

Frontera AB är GDPR anpassat. Läs mera

OM FÖRETAGET